Connect with us

Stiri Interne

Cum arată Mădălina Ghenea nemachiată

Mădălina Ghenea, românca ce a cunoscut succesul la Hollywood și este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume, a fost recent surprinsă fără pic de machiaj. Iată, așadar, cum arată Mădălina Ghenea nemachiată.

Publicat

pe

Cum arată Mădălina Ghenea nemachiată

Mădălina Ghenea este o femeie extrem de frumoasă. Aspectul ei fizic, întotdeauna impecabil, și talentul actoricesc reprezintă ingredientele cheie ale succesului ei. Românca a reușit să se facă remarcată la Hollywood și a jucat deja în câteva producții importante. În plus, atrage toate privirile de fiecare dată când își face apariția pe covorul roșu. Frumusețea ei clasică îi duce pe mulți cu gândul la Sophia Loren, fiind adesea asemănată cu legendara actriță.

Actrița nu se teme să se lase văzută și fără machiaj. Astfel că Mădălina Ghenea a realizat recent, la Cannes, o ședință foto în care apare complet nemachiată. Naturală, cu o senzualitate aparte și complet fără filtre.

„Este 7 dimineața, cu o seară înainte de a participa la ceremonia de închidere a Festivalului de Film de la Cannes. Ea mă trezește cu entuziasmul ei obișnuit și spune: „Pot să-ți fac o poză fără machiaj, sclipici, bijuterii?” . Simt că un camion m-a lovit după 2 săptămâni de evenimente și luni de filmare pentru proiectul pe care tocmai l-am încheiat. Însă, prin obiectivul ei, oboseala devine parcă un atuu. Mulțumesc, @vicoolyasaida pentru prietenie și magie! Te iubesc și poate ar fi trebuit să te las să retușezi aceste poze!”, a scris ea pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiilor.

Mădălina Ghenea, în rochie decupată la închiderea Festivalului de la Cannes 2022

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *