Connect with us

Stiri externe

Cum arată mama lui Meghan Markle

O lume întreagă o cunoaște pe Meghan Markle, soția Prințului Harry. Iată însă cum arată mama Ducesei de Sussex, Doria Ragland, femeia despre care presa internațională spune că se bucură din plin de popularitatea fiicei sale.

Publicat

pe

Cum arată mama lui Meghan Markle

Doria Ragland are o relație extrem de apropiată cu fiica sa, Meghan Markle, și soțul acesteia, Prințul Harry. Asta în special după ce aceștia au renunțat la rolurile lor active din familia regală britanică și s-au mutat în Statele Unite.

În general, mama lui Meghan Markle părea că preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Weekend-ul trecut însă, lucrurile pare că s-au schimbat. Doria Ragland a participat sâmbătă la un eveniment exclusivist din Los Angeles. Ea a fost singură, nu însoțită de fiica și ginerele său.

La gală, femeia a socializat cu staruri de la Hollywood și oameni importanți din industria divertismentului. Printre aceștia se numără, spre exemplu, Kim Kardashian și Kris Jenner, Eva Longoria sau Jeff Bezos.

Doria Ragland este o prezență constantă în viața fiicei și a ginerelui său. Ea îi vizitează des și chiar îi ajută cu creșterea celor doi copii: Archie și micuța Lilibet.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *