Connect with us

Style Radar

Cum arată noua campanie Calvin Klein, cu Kendall Jenner în rolul principal

Calvin Klein dezvăluie următorul capitol al campaniei pentru Primăvară 2024, cu Kendall Jenner în rolul principal, pentru linia de Womenswear.

Publicat

pe

Cum arată noua campanie Calvin Klein, cu Kendall Jenner în rolul principal

Filmată de Mert Alas, Kendall Jenner, brand ambassador pe termen lung, emană senzualitate rafinată și naturală în colecția Calvin Klein Womenswear Primăvara. Noul Trench Relaxed definește anotimpul, cu o siluetă ușor drapată și material fluid, ce oferă un stil premium pe toată perioada primăverii.

Blazerul Structured Stretch și pantalonii asortați Structured Stretch Wide Leg introduc elemente separate elegante cu un finisaj curat, care conferă o interpretare contemporană și senzuală pentru femeile care fac alegeri vestimentare îndrăznețe.

Geanta Line Leather Crossbody este un produs din gama essentials, elegantă și compactă, realizată din piele fină, potrivită în orice moment al zilei. Calvin Klein Womenswear Primăvara 2024 întruchipează abordarea emblematică a brand-ului asupra minimalismului modern, prin stiluri rafinate, atemporale.

Campania Primăvara 2024 explorează universul Calvin Klein, evidențiind talente dinamice în viniete independente care le accentuează individualitatea, le deblochează încrederea și dezvăluie întregul stil de viață Calvin Klein.

Credit Campanie:
Imagine: Mert Alas
Stilist: Emmanuelle Alt

Credit Editorial:
Calvin Klein