Connect with us

Stiri Interne

Iata cum arata Oana Roman in copilarie!

Oana Roman a scos din arhiva cateva fotografii din copilarie si adolescenta. Despre acea perioada, ea marturiseste ca a avut multe avantaje, ca fiica de premier, dar si dezavantaje pentru ca a trebuit sa demonsteze ca poate ajunge cineva prin propriile forte.

Publicat

pe

oana-roman-adolescenta-5

Oana Roman a acordat un interviul site-ului WOWBiz.ro, ocazie cu care a scos de la naftalina cateva fotografii realizate in copilarie si in adolescenta. Observam ca in acea perioada ii placea sa isi tunda parul baieteste si parea un copil fericit, chiar daca, de multe ori, a marturisit ca a trebuit sa lupte pentru a dovedi ca poate reusi in viata desi era fiica premierului Petre Roman.

oana-roman-copilarie

“Mie mi-a fost greu doar prin prisma faptului ca nimeni nu mi-a acordat credit pana n-am demonstrat de ce sunt in stare. M-am luptat si am invatat pe branci multi ani ca sa devin ceea ce sunt astazi. Oana Roman, nu doar “fiica lui Petre Roman”! Si sunt mandra ca am reusit”.

Oana este in prezent mama unei fetite de cinci luni, Maria Isabela, este casatorita cu Marius, si spune ca si-ar dori sa revina in televiziune, dar sa nu mai prezinte emisiuni mondene.

oana-roman-adolescenta-2

oana-roman-adolescenta-3

oana-roman-adolescenta

oana-roman-nunta-botez-1

“Vor conta enorm doua aspecte: 1. Sa nu fie o emisiune mondena; 2. Sa fiu realizator, nu doar moderator.  Nu ma regasesc deloc in peisajul monden de azi! Uite, mi-ar placea sa incerc la stiri, sau sa fac un reality-show… As realiza o emisiune de interviuri cu personalitati, ori un show de divertisment de genul jocuri si concursuri. M-as baga la o emisiune de divertisemnt de weekend!”, a declarat ea.