Connect with us

Stiri Interne

Cum arată părinții Loredanei Groza

Loredana este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc, însă puțini știu cine sunt cei care i-au dat viață. De-a lungul timpului, ea a postat extrem de rar fotografii cu cei doi pe rețelele de socializare. Iată cum arată părinții Loredanei Groza!

Publicat

pe

Cum arată părinții Loredanei Groza

Loredana este, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite și mai de succes artiste din România. Aceasta are la activ o carieră impresionantă, de peste 35 de ani. Vedeta a lansat hit dupa hit și a reușit mereu să se reinventeze. Atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere al imaginii sale. În consecință, mulți o descriu drept artistul cameleon.

Puțini știu însă cine sunt părinții Loredanei, oamenii care i-au dat viață și de la care a moștenit atât gena artistică, cât și frumusețea.

De-a lungul timpului, ea a postat extrem de rar fotografii cu cei doi pe rețelele de socializare.

În urmă cu ceva vreme, în ziua în care mama ei a împlinit 78 de ani, Lori a postat o fotografie cu ea pe social media.

„Ai fost și rămâi învățătoarea mea! N-ai încetat să mă inspiri și să-mi arăți ce e bun și ce cale să urmez în viață!”, scria artista în dreptul imaginii.

Vasile Groza, tatăl vedetei, are peste 80 de ani, dar vârsta înaintată nu îl împiedică să fie plin de viață, energic și foarte creativ. Bărbatul scrie poezii, cel puțin una în fiecare zi. În plus, Vasile Groza scrie și opere de teatru pentru copii.