Connect with us

Stiri externe

Cum arată Prințul George la 9 ani. A mers la un meci de rugby alături de tatăl său!

Prințul George, cel mai mare dintre copiii Ducilor de Cambridge, împlinește anul acesta 9 ani. Iată cum arată cel mic, al treilea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii. A mers la un meci de rugby alături de tatăl său, Prințul William.

Publicat

pe

Cum arată Prințul George la 9 ani. A mers la un meci de rugby alături de tatăl său!

Weekend-ul acesta, Prințul William a participat la un meci de rugby. Nu a fost singur, ci însoțit de Kate Middleton, soția sa, și fiul lor cel mare. Prințul George împlinește anul acesta 9 ani. Nu a părut foarte captat de jocul de pe teren, iar părinții lui au fost nevoiți să îi mențină atenția la meci.

George a purtat o geacă polo Ralph Lauren, pantaloni închiși la culoare și pantofi asortați.

Ultima oară când fusese văzut în public a fost luna iulie a anului trecut. Atunci, a bifat o apariție surpriză alături de părinții săi la finala UEFA Euro 2020 dintre Italia și Anglia.

La meciul de rugby de sâmbătă, Kate a purtat o haină Holland Cooper Knightsbridge, un top negru și pantaloni asortați și pantofi de piele de căprioară. Ea și William nu și-au adus și copiii cei mai mici: Prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 3 ani.

Advertisement

Prințul George este al treilea în linia succesorală pentru tronul Marii Britanii. După Prințul Charles și Prințul William.

Prințul George, în cele mai drăgălașe ipostaze! 20 fotografii!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *