Connect with us

Stiri externe

Cum arată rochiile cu fire de aur purtate de fiica Sultanului Bruneiului la nuntă

Prințesa Azemah Ni’matul Bolkiah, fiica cea mare a Sultanului din Brunei, s-a măritat. Nunta a fost una plină de fast și a durat nu mai puțin de o săptămână. Mai ceva ca în povești. Fericitul mire este Pengiran Muda Bahar. Iată cum arată rochiile cu fire de aur purtate de mireasă!

Publicat

pe

Cum arată rochiile cu fire de aur purtate de fiica Sultanului Bruneiului la nuntă

Fiica cea mare a sultanului din Brunei s-a măritat. Sultanul Hassanal Bolkiah este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, așa că i-a organizat fiicei sale o nuntă de vis. Evenimentul a durat nu o zi sau două, ci o întreagă săptămână. Mai ceva ca în povești.

Prințesa Azemah Ni’matul Bolkiah s-a căsătorit cu Prințul Pengiran Muda Bahar, cel de-al doilea fiu al prințului Haji Jefri Bolkiah.

Fericitul eveniment s-a desfășurat la Istana Nurul Iman. Reședința oficială a sultanului și unul dintre cele mai mari și mai grandioase palate din lume.

Printre invitații de seamă s-a numărat și Titiek Soeharto, fiica președintelui Indoneziei.

Pe parcursul grandioasei nunți, mireasa a schimbat mai multe ținute. Rochii spectaculoase și prețioase, toate cusute cu fir de aur, decorate cu perle și pietre prețioase.

Prințesa Azemah Ni’matul Bolkiah este fiica cea mare, în vârstă de 38 de ani, a Sultanului Bruneiului. Prințesa are o diploma în Drept obținută la Universitatea din Warwick. De asemenea, un master în comunicare și un altul în geopolitică și securitate, ambele obținute la Universitatea din Londra.