Connect with us

Stiri externe

Cum arată Sharon Osbourne după ce a slăbit 20 de kilograme cu Ozempic

Sharon Osbourne face parte din grupul celebrităților care, în ultimii ani, au apelat la injecțiile cu Ozempic pentru a slăbi. Deși periculoase pe termen lung, acestea reprezintă unul dintre cele mai urmate trenduri în materie de pierdere în greutate la Hollywood.

Publicat

pe

Cum arată Sharon Osbourne după ce a slăbit 20 de kilograme cu Ozempic

Pentru a scăpa de kilogramele în plus, Sharon Osbourne a ales injecțiile cu Ozempic în detrimentul unei diete. Această modalitate de a slăbi este la mare căutare printre starurile de la Hollywood în ultimii ani.

În urma tratamentului, vedeta a slăbit peste 20 de kilograme. Chiar ea a recunoscut public că nu și-ar fi dorit să fie chiar atât de slabă. Ea nu este mulțumită de forma fizică în care se află acum. Din acest motiv, Sharon a spus în urmă cu câteva luni că renunțat la tratamentul injectabil.

Cu toate astea, efectele încă se păstrează. Dovadă stau cele mai recente fotografii în care vedeta în vârstă de 71 de ani este extrem de slabă.

Ce este Ozempic?

Este vorba despre un medicament pentru pacienții cu diabet de tip 2, aprobat FDA. Substanța injectabilă conține semaglutidă și tirzepatidă. Medicamentul acționează asupra creierului, dând pacienților senzația de sațietate.

Tratamentul injectabil se face săptămânal și vine cu o serie de efecte adverse. Printre acestea se numără diaree, constipație, senzație de greață, etc.

Studiile arată că, după încetarea administrării tratamentului, pacienții tind să revină la greutatea inițială. Ba mai mult, există riscul acumulării chiar mai multor kilograme.