Connect with us

Stiri Interne

Cum arată socrii Andreei Esca

Deja de mai bine de 22 de ani, Andreea Esca este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram, iar împreună au doi copii: Alexia și Aris. Iată însă cum arată părinții acestuia, socrii Andreei Esca.

Publicat

pe

Cum arată socrii Andreei Esca

A fost sărbătoare weekend-ul trecut în familia Andreei Esca. Soțul acesteia, omul de afaceri Alexandre Eram, și-a celebrat ziua de naștere. A împlinit 52 de ani, ocazie cu care cei doi soți au sărbătorit la Paris, alături de familie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Toată lumea o admiră pe Andreea Esca. Nu doar pentru cariera de succes, ci și pentru familia frumoasă pe care o are. Este căsătorită de aproximativ 22 de ani cu Alexandre Eram. Omul căruia i-a dăruit și doi copii: Aris (18 ani) și Alexia (21 de ani).

Cum arată socrii Andreei Esca? Părinții lui Alexandre Eram au fost prezenți pentru a-și sărbători fiul în weekend la Paris. Weekend-ul din capitala Franței a fost surprins de vedeta tv în câteva imagini de colecție postate pe rețelele de socializare.

Conform Click.ro, Melkon Eram, socrul Andreei Esca, este arhitect de origine armeană. Soția acestuia este franțuzoaică, o femeie frumoasă și plină de viață. La masă, cei 4 s-au răsfățat cu preparate fine și vin roșu franțuzesc. Au stat la terasă, sub soarele cald al primăverii, și s-au bucurat de timp petrecut în familie.

Andreea Esca, în cea mai bună formă. Cum a slăbit?

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *