Connect with us

Stiri Interne

Cum arata socrii Mihaelei Radulescu

Deja de ani buni, Mihaela Radulescu se iubeste cu unul dintre cei mai ravniti burlaci din lume, Felix Baumgartner. Dar iata cum arata parintii acestuia, ”socrii” Mihaelei Radulescu!

Publicat

pe

Cum arata socrii Mihaelei Radulescu

Mihaela Radulescu duce o viata extrem de frumoasa ce starneste invidia multora. Vedeta locuieste la Monaco si deja de ani buni se iubeste cu Felix Baumgartner, unul dintre cei mai ravniti burlaci din lume.

In urma cu cateva zile, Felix Baumgartner a implinit 51 de ani, ocazie cu care Mihaela i-a facut o urare pe Instagram. Nu doar barbatului iubit i-a adresat cuvinte frumoase, ci si mamei acestuia.

„La multi ani, dragul meu! Stii cat de mult te iubesc, asa ca iti voi spune doar atat. Sa stralucesti mereu, sa faci in continuare lucrurile minunate pe care le faci acolo sus, in aer. Si te asigur ca atunci cand te vei intoarce acasa, te vei simti in siguranta si iubit. Mama Eva, va multumesc, va iubim foarte mult!”, a scris vedeta in dreptul unei fotografii cu iubitul ei.

Relatia Mihaelei Radulescu cu ”socrii” este una extrem de buna. Parintii lui Felix o iubesc tare mult pe vedeta, iar aceasta le raspunde cu aceeasi moneda. De fiecare data cand vorbeste despre mama lui Felix, Mihaela Radulescu foloseste nu cuvantul ”soacra”, ci ”mama”.

Ce baieti vanjosi au Nadia, Dan Bittman si Mihaela Radulescu!

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *