Connect with us

Stiri externe

Cum arată timbrele regale emise în amintirea Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, s-a stins din viață pe data de 8 septembrie, iar noul suveran al Regatului Unit este Regele Charles al III-lea. Iată cum arată timbrele regale emise în amintirea Reginei Elisabeta.

Publicat

pe

Cum arată timbrele regale emise în amintirea Reginei Elisabeta

După moartea mamei sale, Regele Charles al III-lea este acum noul suveran al Regatului Unit. El a fost cel care a aprobat imaginile care să fie folosite pe timbrele lansate pe piață în memoria Reginei Elisabeta. Sunt patru timbre regale cu imagini diferite.

Fiecare dintre acestea o reprezintă pe Regina Elisabeta în diferite momente ale vieții. Timbrele regale au valori cuprinde între 1 și 2.55 de lire sterline.

Timbrele regale în memoria Reginei Elisabeta au fost lansate săptămâna aceasta. Marți, 27 septembrie, exact în ziua în care s-a încheiat oficial perioada de doliu național.

„În ultimii 70 de ani, fiecare timbru britanic a fost aprobat personal de Maiestatea Sa, Regina Elisabeta. Azi vă dezvăluim această ediție specială, prima aprobată de Regele Charles, în onoarea suveranei care a condus Regatul Unit timp de 70 de ani cu înțelepciune și fermitate”, este declarația oficială a lui Simon Thompson, CEO Royal Mail.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Royal Mail 📮 (@royalmailofficial)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *