Connect with us

Stiri externe

Cum arăta Tom Ford în tinerețe. Cum dezvăluie că și-a acceptat sexualitatea!

Tom Ford are 60 de ani și este unul dintre cei mai apreciați designeri din lume. Spune însă că nu a visat din copilărie să urmeze această carieră, deși aplecarea spre bun gust vestimentar era vizibilă încă de la o vârstă fragedă. Iată cum arăta Tom Ford în tinerețe, dar și cum și-a acceptat sexualitatea.

Publicat

pe

Cum arăta Tom Ford în tinerețe. Cum dezvăluie că și-a acceptat sexualitatea!

„Spre deosebire de mulți alți designeri, nu am visat de copil să creez haine! Eram într-adevăr obsedat de haine și aveam mare grijă cum mă îmbrăcam. Chiar le dădeam mamei și celorlalți membri ai familiei sfaturi despre ce să poarte și cum să se aranjeze”, povestește Tom Ford pentru Vogue.

Este astăzi unul dintre cei mai apreciați designeri din lume. A căutat însă mult până și-a găsit drumul, chemarea. A studiat istoria artelor, arhitectura și abia mai târziu a pătruns în lumea fascinantă a modei.

Cum arăta Tom Ford în tinerețe? Cum și-a acceptat sexualitatea?

„Abia târziu am realizat că sunt gay. Acum însă, privind înapoi la copilărie, realizez că fără să îmi dau seama mă îndrăgosteam de prietenii mei băieți. Totuși, am avut iubite în perioada liceului, simțeam că le iubesc și chiar am avut o viață sexuală extraordinară. Chiar și ocazional, după ce am început să ies cu bărbați, am continuat să fac sex cu femei. Pentru mine, sexul este o manifestare a iubirii, a afecțiunii. În cazul meu, s-a întâmplat să mă îndrăgostesc mai des de bărbați.

Pot spune că am fost foarte norocos. Să îmi accept sexualitatea a fost simplu pentru mine. Datorez asta greutăților pe care bărbații și femeile gay care au făcut asta înaintea mea au trebuit să le îndure. Locuiam în New York, iar prietenii mei erau toți deschiși la minte, în domeniul artei. Practic nu a trebuit să îmi dezvălui sexualitatea pentru că nu am ascuns-o niciodată. Părinții mei m-au acceptat, iar în New York să fii gay sau bisexual era considerat cool. Cel puțin în cercul meu de prieteni. Chiar am avut prieteni heterosexuali în facultate care se prefăceau să sunt bisexuali, crezând că asta îi face mai interesanți”, a mai declarat el.

A murit soțul lui Tom Ford. Cine a fost Richard Buckley!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *