Connect with us

Stiri externe

Cum arată vila de lux pe care Ben Affleck a scos-o la vânzare

Ben Affleck se pregătește să se mute cu proaspăta sa soție, Jennifer Lopez, astfel că a scos la vânzare vila de lux pe care o deține în Los Angeles. Iată cum arată impresionanta proprietate și câți bani cere actorul pe ea.

Publicat

pe

Cum arată vila de lux pe care Ben Affleck a scos-o la vânzare

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au întors din luna de miere petrecută în Europa. Acum, cei doi se pregătesc să-și înceapă viața de soț și soție. Primul pas, actorul își vinde casa din Los Angeles și se mută cu JLo. În acest sens, cei doi au achiziționat recent o proprietate pe care au plătit nu mai puțin de 60 de milioane de dolari.

Din 2018 are Ben Affleck vila de lux din Los Angeles pe care acum a scos-o la vânzare. Dacă atunci când a achiziționat-o a plătit pe ea mai puțin de 20 de milioane de dolari, speră să o vândă cu o sumă considerabil mai mare. 30 de milioane de dolari cere actorul pe conacul Pacific Palisades.

Terenul disponibil este de 2.500 de metri pătrați, iar casa propriu-zisă are 1.300 de metri pătrați. Dispune de șapte camere, nouă băi, terasă și un garaj generos.

Printre facilități se numără o piscină în aer liber, un centru spa, cinematograf, sală de fitness și o pivniță de vinuri.

Unde își petrec Jennifer Lopez și Ben Affleck luna de miere