Connect with us

Stiri externe

Cum arată vila în care au locuit Angelina Jolie și Brad Pitt. E de vânzare!

Vila din New Orleans în care au locuit Angelina Jolie și Brad Pitt, pe vremea când încă formau un cuplu, se va vinde în cadrul unei licitații. Casa a fost construită în anii 1830, însă a fost complet renovată după standarde moderne. Ea a aparținut în trecut și regretatului co-fondator al Microsoft, Paul Allen.

Publicat

pe

Cum arată vila în care au locuit Angelina Jolie și Brad Pitt. E de vânzare!

Pe vremea când formau un cuplu, Angelina Jolie și Brad Pitt au locuit o perioadă în istoricul cartier francez din New Orleans. Vila în care ei au locuit în acea perioadă poate fi cumpărată luna viitoare, în cadrul unei licitații.

Casa a fost evaluată la 3.47 de milioane de dolari. Proprietatea se întinde pe mai bine de 700 de metri pătrați. Ea va fi licitată pe 11 decembrie, cu un preț de pornire de 1 milion de dolari.

Construită în anii 1830, casa dispune de terase de pe care se pot admira celebrele parade din New Orleans.

Reședința are o istorie bogată. Pitt și Jolie au deținut proprietatea din 2006 până în 2016, anul în care actrița a depus divorțul.

Regretatul co-fondator al Microsoft, Paul Allen, a deținut proprietatea după celebrul cuplu. De asemenea, producătorul Cosimo Matassa a avut acolo studioul de înregistrări.

Vila a câștigat concursul național HGTV Ultimate House Hunt în Downtown Dwellings la începutul acestui an.

Casa dispune de șapte dormitoare și cinci băi, precum și o casă de oaspeți cu două etaje. Printre facilități se numără o sală de fitness, lift, atelier și curte privată cu piscină și fântână arteziană.