Connect with us

Stiri Interne

Cum arată vila în care locuiesc Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan, alături de cei trei copii pe care îi au împreună, locuiesc din iarna anului 2021 într-o vilă de lux pe care au amenajat-o după bunul plac. Iată cum arată locuința lor!

Publicat

pe

Cum arată vila în care locuiesc Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan locuiesc într-o casă cu curte dintr-un cartier select. Cei doi, împreună cu cei trei copii pe care îi au împreună, s-au mutat în decembrie 2021 în această locuință spațioasă.

Prima zi petrecută în noua casă a fost chiar 24 decembrie 2021, Ajunul Crăciunului. Aceștia și-au decorat locuința cu piese de lux, toate alese după o analiză atentă.

Adela și Radu au muncit extrem de mult pentru decorarea casei. Ei au ales un stil minimalist. Au fost însă foarte atenți la detalii și au optat pentru piese de mobilier și elemente de decorațiuni de calitate.

Conform click.ro, piesa de rezistența a casei este bucătăria.

Cât despre costurile accesoriilor și pieselor de mobilier, acestea au fost unele ridicate. Calitatea costă, iar Adela și Radu nu au făcut deloc rabat la acest aspect.

Spre exemplu: lampa suspendată din living a costat peste 1.500 de lei, cada a costat 9.400 de lei, iar piesele din dormitor au costat peste 26.000 de lei.