Connect with us

ADPM Cool

Cum arată vila în care locuiește Adam Levine

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, și supermodelul Behati Prinsloo locuiesc într-o vilă impresionantă din Los Angeles. Nu au ales să o decoreze într-un stil luxos, opulent, ci mai degrabă cuvântul de ordine este simplitatea.

Publicat

pe

Cum arată vila în care locuiește Adam Levine

Adam Levine și Behati Prinsloo formează unul dintre cele mai invidiate și deopotrivă admirate cupluri. Amândoi sunt frumoși, de succes și se iubesc enorm. Unde mai pui că din dragostea lor s-au născut și două fetițe minunate, Dusty și Gio.

Cei doi și-au dorit să le ofere un real cămin celor două fetițe. Astfel că au ales să locuiască într-o vilă spațioasă din Los Angeles. Vilă în care nu domină luxul, ci mai degrabă simplitatea și confortul.

Casa datează din anii 1930, dar a fost complet renovată. Printre starurile care au locuit de-a lungul timpului aici se numără, spre exemplu, Ben Affleck and Jennifer Garner.

Dispun de îndeajuns de mult spațiu și o curte generoasă. Adam și Behati spun că în perioada de lockdown s-au simțit recunoscători pentru acest loc pe care îl numes acasă.

Și-au decorat întreaga locuință după bunul lor plac. Bineînțeles, cu ajutorul unor designeri de interior care le-au pus dorințele în practică.

Adam Levine (Maroon 5) este tatic! Iata cum a pozat sotia lui in ultimele luni de sarcina!