Connect with us

ADPM Travel

Cum arătau vacanțele Familiei Regale britanice

Suntem în perioada vacanțelor. O perioadă însă dificilă, când majoritatea oamenilor ales să călătorească fie în țară, fie în imediata ei apropiere. Visăm însă cu ochii deschiși și ne delectăm cu destinațiile favorite de vacanță ale Familiei Regale britanice. Din trecut și din prezent!

Publicat

pe

Cum arătau vacanțele Familiei Regale britanice

Iată în continuare câteva dintre vacanțele iconice ale membrilor Familiei Regale din Marea Britanie!

Cape Town, Africa de Sud

Prima vacanță în calitate de familie a Prințului Harry și Meghan Markle a fost una de 10 zile în Cape Town. Aici, cei doi apar savurând un deliciu local, un fel de gogoși tradiționale.

Blatchford Lake, Canada

A fost prima vacanță bifată de Prințul William și Kate Middleton ca proaspeți însurăței. Cei doi s-au bucurat de plimbări cu canoe pe apă, au învățat câte ceva despre prelucrarea pielii și au savurat momente frumoase petrecute în doi.

Nevis Island

Se spune despre Nevis că era insula preferată a Prințesei Diana. Iat-o aici în 1993, alături de Prințul Harry. Au fost cazați atunci la Montpelier Plantation & Beach.

Advertisement

Treetops Hotel (Kenya)

Este locul în care Elisabeta a aflat că va deveni Regină. Ea și Prințul Philip erau într-o vizită oficială aici când tânăra Elisabeta a fost anunțată de moartea tatălui său.

Malta

Regina Elisabeta și Prințul Philip și-au petrecut luna de miere în Malta. Nu a fost o vacanță propriu-zisă, ci au îmbinat utilul cu plăcutul. Prințul Philip activa la acea vreme în Marină, iar în Malta s-a întâmplat să staționeze pentru o perioadă. Cei doi au locuit în Villa Guardamangia din Valletta timp de doi ani.

Necker Island

Încă una dintre locațiile în care Prințesa Diana adora să-și petreacă vacanțele alături de cei doi fii ai săi. Aici, în 1990, au petrecut o vacanță pe insula privată a lui Richard Branson.

Lech, Austria

Nu doar la plajă îi plăcea Prințesei Diana, ci și la schi. Dacă Charles prefera Elveția, Prințesa Diana își petrecea mereu vacanțele la schi în Austria.

Alpii Francezi

În 2016, Prințul William și Kate Middleton au mers în vacanță cu Prințul George și Prințesa Charlotte.

Advertisement

Insulele Virgina Britanice

În octombrie 1977, Regina a bifat o vizită oficială în Insulele Virgine Britanice. Aici, în vizită la o piață locală. Regina analizează atent fructele de mango, unele dintre preferatele sale.

Egipt

Cunoscută drept style icon, Prințesa Diana și-a ales cu mare atenție ținutele din timpul vizitei oficiale din Egipt (1992). Și-a dorit ca acestea să se potrivească perfect cu locațiile pe care le va vizita. La tragica sa moarte, televiziune din Egipt au anulat toate transmisiile deja programate și au transmis live înmormântarea Dianei.

Gibraltar

Proaspeți însurăței, Prințesa Diana și Prințul Charles au fost surprinși ținându-se tandru de mână la bordul Yacht-ului Regal Britannia. Fotografiați aici în portul Gibraltar, cei doi au pornit într-o croazieră pe Mediterană, luna lor de miere.

Scoția

Cu ocazia celei de-a 25-a aniversare a căsătoriei lor, Regina Elisabeta și Prințul Philip au vizitat o fermă din Scoția (1972).

Maroc

În ultima lor vizită regală înainte ca Ducesa să-i dea naștere lui Archie, Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat Marocul. Aici, cuplul explorează Federația Regală Marocană a Sporturilor Ecvestre din Rabat, Maroc.

Advertisement

Reguli la Palatul Buckingham. Cum se fereste Familia Regala de Coronavirus

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *