Connect with us

Stiri externe

Cum au cântat Mary J. Blige, Snoop Dogg și Eminem la Super Bowl 2022

Pentru prima oară în istorie, pe scena Super Bowl 2022, au urcat mai mulți artiști de top din zona muzicii rap internaționale. Este vorba despre Mary J. Blige, Kendrick Lamar, Dr. Dre, Snoop Dogg și Eminem.

Publicat

pe

Cum au cântat Mary J. Blige, Snoop Dogg și Eminem la Super Bowl 2022

Kendrick Lamar, Mary J. Blige, Dr. Dre, Snoop Dogg și Eminem au cântat în finala Super Bowl 2022. Finala campionatului de fotbal american este cea mai urmărită manifestare sportivă a anului.

Super Bowl 2022 s-a desfășurat duminică, 13 februarie, pe SoFi Stadium din California. Din nou o premieră. Pentru prima dată, după 30 de ani, California a găzduit finala Super Bowl.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Marshall Mathers (@eminem)

Artiștii au fost într-o permanentă mișcare printre diferitele decoruri. O altă noutate, au interacționat mai mult decât de obicei cu camerele de luat vederi.

Dr. Dre și Snoop Dogg au deschis show-ul cu The Next Episode și California Love. Cei doi au avut un decor format din case albe cu decapotabile parcate în față.

50 Cent a bifat o apariție surpriză cu piesa In Da Club. Asta înainte ca Mary J. Blige să urce pe scenă și să cânte Family Affair.

Kendrick Lamar a interpretat M.A.A.D City, iar apoi a urmat Eminem cu Mom’s Spaghetti și Lose Yourself.

Singura dintre ei care a urcat pentru a doua oară pe scena Super Bowl a fost Mary J. Blige. Aceasta a mai cântat și în 2001, alături de Britney Spears și Nelly. Toate 3 invitate speciale ale artiștilor principali. Aerosmith și NSYNC.

Mary J. Blige a atras toate privirile la Super Bowl cu o ținută glam, dar extrem de îndrăzneață. Pantaloni scurți, top și cizme asortate. Toate cu paiete, atent alese de stilistul Jason Rembert. Piesele vestimentare poartă semnătura lui Peter Dundas.

Întreg show-ul poate fi vizionat pe YouTube.

Cele mai celebre reclame de la Super Bowl din toate timpurile

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de #AccesoTotal (@accesototalshow)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *