Connect with us

Stiri Interne

Cum au hotarat Mihai de la Akcent si sotia lui sa infieze un copil

In ciuda dificultatilor pe care momentan le intampina in plan profesional, Mihai Gruia din trupa Akcent duce o viata fericita de familie. Este casatorit cu Laura, o femeie frumoasa pe care o iubeste la nebunie, iar in prezent cei doi planuiesc sa adopte un copil de la un centru de plasament.

Publicat

pe

mihai-laura-gruia

Daca viata profesionala a baietilor din trupa Akcent este marcata momentan de scandaluri si procese, Mihai Gruia, unul dintre componentii formatiei, duce o viata linistita de familie.

Acesta este casatorit deja de 5 ani cu Laura, o femeie extrem de frumoasa pe care o iubeste enorm. Toate bune si frumoase, insa cei doi nu au reusit inca sa devina parinti.

mihai-laura-gruia1

Acesta este si motivul pentru care Mihai si Laura au inceput sa ia din ce in ce mai in serios posibilitatea de a infia un copil. Cu toate ca procedurile de infiere dureaza destul de mult si sunt foarte complicate, acestia sunt hotarati sa adopte o fetita, exact asa cum isi doreste artistul.

„Mihai si Laura se implica in multe actiuni caritabile, dar lor nu le place sa se laude cu asta. Merg de ani buni la orfelinate, duc jucarii copiilor, ii scot la film, la mall. Acum chiar sunt hotarati sa infieze un copil. Mihai vrea o fetita, Laurei ii este indiferent. Dureaza insa pana infiaza pentru ca sunt multe acte de facut, sunt pasi de urmat. Sigur, si ei vor face un copil al lor, dar daca pot ajuta si sunt cu sufletul deschis, de ce sa nu o faca?”, a declarat o sursa din apropierea cuplului pentru WOWbiz.ro.

sorin-brotnei-daniela-aciu-1

Spre deosebire de Mihai, care are o viata fericita de familie, Sorin Brotnei (Akcent), s-a despartit din nou de logodnica sa, Daniela Aciu, de data aceasta se pare ca definitiv. Motivul nu ar fi o noua infidelitate a artistului, ci faptul ca Daniela a ales sa stea in cea mai mare parte a timpului la Milano sau in alte capitale ale modei, unde lucreaza pentru branduri mari din zona fashion.

Advertisement

anca-serea-adi-sina-copil

Pe de alta parte, Adrian Sina traieste o frumoasa poveste de iubire cu Anca Serea, urmand ca in curand cei doi sa devina pentru a doua oara parinti.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *