Connect with us

ADPM Travel

Cum au petrecut Andreea Marin si Tuncay Ozturk in Turcia

Andreea Marin si Tuncay Ozturk au petrecut o mini-vacanta in nordul Turciei, pe litoralul Marii Negre, cu ocazia zilei de nastere a fizioterapeutului turc. Iata ce au facut.

Publicat

pe

andreea-marin-tuncay-ozturk-vacanta-turcia-5

Andreea Marin a sarbatorit ziua de nastere a sotului ei, Tuncay Ozturk, alaturi de acesta, printr-o mini-vacanta in nordul Turciei.

Au ajuns astfel atat la malul Marii Negre, cat si in munti, unde au vizitat superbl lac Uzungol. Impreuna au colindat asezarile traditionale si s-au aventurat pe versantii muntelui, admirand cascade, paduri intinse si mancand chiar fructe de padure culese direct din natura.

„Am petrecut aceste zile de neuitat acolo unde atingi cerul cu mana, unde respiri seninul si iti colorezi privirea in verde… ne-am incarcat bateriile pentru jumatate de an si va recomand cu tot sufletul coltul de rai vazut astazi: lacul Uzungol, din nordul Turciei.

andreea-marin-tuncay-ozturk-vacanta-turcia-1 andreea-marin-tuncay-ozturk-vacanta-turcia-2 andreea-marin-tuncay-ozturk-vacanta-turcia-4 andreea-marin-tuncay-ozturk-vacanta-turcia-5 andreea-marin-tuncay-ozturk-vacanta-turcia-lac

 

Ne intoarcem acasa incarcati cu ceea ce omul normal nu aduce din vacanta:), adica miere adevarata, ingrediente rare, plante verzi descoperite la altitudine, pe care le uscam si le aducem acasa pentru a semana semintele in gradina noastra ( una dintre ele, numita „urechea mielului”, e minunata pentru salate, frunzele si tulpina au gust de lamaie, pur si simplu), polen, flori si frunze uscate pentru ceaiuri dedicate diverselor afectiuni…

Apa rece de izvor de munte ne-a fost bucurie, cerul a lacrimat, dar soarele nu s-a lasat alungat, mii de oameni din toate colturile lumii misunau in jurul lacului pe biciclete sau pe carari nebatatorite de munte… aer proaspat, mancare facuta la tara mult prea buna, targul de obiecte traditionale viu colorat, voie buna si… sanatate, ca-i mai buna decat toate! Ceea ce va doresc cu tot sufletul!”, a povestit Andreea pe Facebook.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *