Connect with us

Stiri externe

Cum au petrecut Melania și Donald Trump Revelionul 2023

Melania și Donald Trump au petrecut Revelionul 2023 la Mar-a-Lago, resortul exclusivist pe care îl dețin în Palm Beach, Florida. Alături le-au fost membrii milionari ai clubului, dar și aliați politici ai fostului președinte american.

Publicat

pe

Cum au petrecut Melania și Donald Trump Revelionul 2023

La Mar-a-Lago în Palm Beach, Florida, s-a desfășurat una dintre cele mai exclusiviste petreceri de Revelion. Resortul exclusivist este deținut de familia Trump. Gazdele petrecerii au fost, așa cum era de așteptat, Melania și Donald Trump. Este un eveniment devenit deja tradiție.

Melania Trump a fost cea care s-a ocupat îndeaproape de felul în care locația a fost decorată. Mult alb, detalii argintii, lumânări, trandafiri și orhidee. Acestea au fost elementele care au transformat salonul de evenimente într-unul de sărbătoare.

Fosta Primă Doamnă a strălucit la propriu și a atras toate privirile. A purtat o creație Dolce & Gabbana. O rochie în valoare de peste 2.000 de dolari cu paiete argintii. Piesa vestimentară a fost atent aleasă pentru a-i pune în valoare silueta impecabilă.

Donald Trump i-a avut alături, în noaptea dintre ani, pe cei mai importanți aliați politici. Este vorba despre Rudy Giuliani, Dick Morris și Mike Lindell. S-a petrecut, dar s-au și făcut planuri pentru campania electorală. Asta deoarece Trump își dorește enorm să câștige viitoarele alegeri și să se reinstaleze la Casa Albă.