Connect with us

Evenimente

Cum au petrecut vedetele Ziua Copilului în parcul Miramagica Herăstrău

Vedete îndrăgite din showbiz au petrecut câteva ore de neuitat, pe 1 iunie, distrându-se, alături de copiii lor, în parcul Miramagica Herăstrău.

Publicat

pe

Cum au petrecut vedetele Ziua Copilului în parcul Miramagica Herăstrău

Simona Pătruleasa, Amalia Enache, Elena Ionescu, Giulia Nahmany, Ela Crăciun, Adina Halas, Andreea Perju, Oana Roman, Iuliana Marciuc, Diana Bart, Irina Mohora și Cristina Herea s-au numărat printre celebritățile care au ales să petreacă Ziua Copilului, alături de sute de părinți, în cel mai modern parc de distracții în aer liber din România.

Cu toții au avut parte de câteva ore de basm, bucurându-se de atracțiile parcului. Au fost primiți, la intrarea în parc, pe sub celebra pălărie mov imensă, de personaje de poveste, prinți și prințese, precum și acrobați pe picioroange. Pe ritmurile celor mai îndrăgite piese pentru copii, au pornit spre atracțiile preferate de la Miramagica.

Fiul Elenei Mandinga a preferat să se plimbe cu trenulețul și să se urce în mașinuțe.

Simona Pătruleasa a urcat, alături de fiica ei, Ingrid, în roata înaltă de peste 20 de metri, de unde au putut admira Bucureștiul, de la înălțime.

Adina Halas a avut experiențe pline de adrenalină în mașinuțele tamponabile, alături de fiul ei, Serghei, și de prietenii acestuia.

Fetițele Giuliei Nahmany au preferat să se urce în roller coaster-ul în formă de omidă și să se bucure de traseul cu suișuri și coborâșuri al acestuia.

Vedetele s-au distrat alături copiii lor în parcul Miramagica Herăstrău

Fetițele Andreei Perju au ales Turnul Spark, una din atracțiile care solicită mult curaj din partea petrecăreților. Este o platformă care te înalță la 10 metri și te coboară cu mare viteză, unde ai senzația că legea gravitației nu mai există.

Ela Crăciun a fost însoțită de fiica ei, Alesia, și de băiatul cel mic, Nicholas. Copiii au ales atracții diferite. Alesia a preferat roata cea mare și caruselul simulator de zbor, în timp ce fratele ei mai mic a mes la trambulină.

Fetița Amaliei Enache a ales să se plimbe cu trenulețul, iar fata Oanei Roman a preferat mașinuțele tamponabile și roller coaster-ul.

La petrecerea de 1 iunie de la Miramagica, toată lumea, cu mic cu mare, a avut opțiuni de distracție, indiferent de vârstă. A fost o după-amiază plină de distracție, cu muzică, baloane colorate, personaje de poveste, vată de zahăr, înghețată și, bineînțeles, bucuria de a fi în parcul cu cele mai moderne atracții din România.