Connect with us

Stiri Interne

Cum au reacționat vedetele în scandalul cu George Buhnici

Declarațiile controversate date de George Buhnici au generat un adevărat scandal în ultimele zile. Scandalul „vergeturilor” a generat o mulțime de reacții în social media, de la oameni obișnuiți și vedete deopotrivă.

Publicat

pe

Cum au reacționat vedetele în scandalul cu George Buhnici

Deja de câteva zile, George Buhnici este personajul principal într-un scandal de proporții. Cauza? Declarații controversate făcute de acesta într-un interviu pe care l-a acordat cu ocazia unui festival.

„Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, a spus George Buhnici înainte de a-i face un compliment ciudat soției sale. A spus despre aceasta că arată ca o… minoră.

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!”, a adăugat el.

Aceste declarații au stârnit un val de reacții în mediul online. De la apariția scandalului, Buhnici a pierdut peste 200.000 de urmăritori pe pagina de Facebook, informează Libertatea. Se pare că și CNCD s-a autosesizat în acest scandal. Dacă va fi găsit vinovat de discriminare, va primi o amendă substanțială.

Nici vedetele nu au rămas nepăsătoare și au răspuns public acestor declarații scandaloase.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alina Eremia (@alinaeremia)

Alina Eremia: „Înțeleg că cea mai mare investiție ar trebui să fie în noi, în sănătatea noastră mentală și fizică, dar femeile nu sunt obiecte pe care le așezi undeva să dea frumos. Fiecare face cum simte. Misoginismul e în floare pe Facebook, e o lume încremenită în timp. Hai să fim mai buni! Că nu costă nimic! Jur!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de I L O N A (@ilona_brezoianu)

Ilona Brezoianu: „Recunosc, mi-am făcut corpul ăsta să-i placă lui Buhnici, că zic poate dau de el pe la mare și mă face de balamuc. Nu m-a întrebat nimeni, dar cele mai sexy femei mi se par cele cu încredere în ele. Nicidecum abdomenul perfect sau lipsa de celulită sau de vergeturi. Asta așa ca să nu zic că n-am avut o părere despre acest subiect.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Firea (@gabrielafirea)

Gabriela Firea: „Condamn cu fermitate declarațiile care aduc atingere drepturilor și integrității femeilor! Femeile sunt egale cu bărbații Este de neiertat orice declarație care le tratează pe femei ca pe niște obiecte sau care îndeamnă bărbații să considere că femeile sunt bune doar la cratiță. Afirmațiile făcute la un post național de televiziune sunt extrem de jignitoare la adresa femeilor. Este impardonabil să aduci în discuție cuvinte care pot fi interpretate ușor că îndeamnă la pedofilie, misoginism și chiar instigă la violență împotriva femeilor. Toate acestea, când este vorba despre o persoană publică, urmărită de mulți fani, care are astfel puterea de a influența alți oameni.”

De ce a scos rapid George Buhnici clipul de pe YouTube cu iPhone 12 mini

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ioana Ginghina (@ioanaginghina)

Ioana Ginghină: „”Ce naiba e asta? Să-i zică cineva omului că avem vergeturi de la naștere, știi când îți crește burta și naști un copil. Deci m-am super enervat, sincer! Deci ia să văd și agenții îl mai iau pe domnul în campanii? Sincer chiar o să urmăresc. Sunt mamă și ghici ce m-am super enervat. Minoră gen cât? Că mă pui pe gânduri… Eu nu sunt obeză, am vergeturi de la naștere. M-am îngrășat doar 10 kg în sarcină…deci. Zic să citești, apoi să gândești și apoi să vorbești.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Bălan (@silviacristinabalan)

Cristina Bălan: „Haideți, “domnilor”, doar nu credeți că ne pasă de aceste lucruri, nouă, celor cu vergeturi! Avem în suflete alte marcaje, mult mai grave și mai urâte decât niște dungi pe piele. Dacă au vergeturi sau celulită, Doamne feri, să nu îndrăznească să își arate pielea. Sa-și pună burka sau să stea la ele acasă și să servească vreun boss. Fetelor, cu 70/80/100+ kg, daca aveți si vergeturi și celulită, vă rog eu frumos: la plajă cu voi! Capul sus, zâmbetul pe chip și trupul în slip”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Popescu Razvan (@popescudelaradio)

Răzvan Popescu: „„Văd foarte mulți apărători ai femeilor grăsuțe de când cu declarația neinspirată a lui Buhnici. Mă întreb oare unde erați atunci când Oana Roman Elisei era batjocorită zilnic peste tot, de la ziare la emisiuni TV și online, doar pentru că era o persoană publică cu niște kilograme în plus. Acum ați sărit toți de fund în sus, făra celulită desigur, doar pentru că declarația îi aparține unui personaj extrem de cunoscut și cu succes în zona în care el activează, nicidecum pentru că vă pasă de suferințele, umilințele și batjocura pe care le îndură oamenii care au probleme cu greutatea.”