Connect with us

Stiri externe

Cum au reacționat vedetele la vestea că Prințesa Kate suferă de cancer

O mulțime de vedete internaționale au reacționat public la vestea că Prințesa Kate Middleton suferă de cancer și urmează un tratament de chimioterapie preventivă, după operația abdominală la care a fost supusă la începutul anului. Iată ce mesaje au transmis.

Publicat

pe

Cum au reacționat vedetele la vestea că Prințesa Kate suferă de cancer

Vestea tristă că Prințesa Kate suferă de cancer a declanșat un val de emoție și solidaritate în rândul vedetelor internaționale. De la actori și muzicieni la personalități din lumea televiziunii și a politicii, reacțiile lor au fost pline de compasiune și sprijin pentru soția Prințului William.

În aceste momente dificile, vedetele au folosit platformele lor sociale și au transmis mesaje și gânduri pozitive către familia regală.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de o l i v i a (@oliviamunn)

Olivia Munn

Acttița, care a vorbit recent despre propria ei luptă împotriva cancerului de sân, a comentat pe Instagram: „Îți mulțumesc pentru că ai arătat cum este să lupți cu grație și hotărâre pentru tine și pentru familia ta. Vă doresc toate cele bune. 🤍🤍🤍.”

Katie Couric

Jurnalista se numără printre milioanele de oameni care au apreciat declarația video a Prințesei de Wales pe Instagram. Katie a vorbit despre propria experiență legată de cancerul de sân în 2022.

Rishi Sunak

Prim-ministrul Rishi Sunak a dat o declarație la scurt timp după anunțul lui Kate.

„Prițesa de Wales are dragostea și sprijinul întregii țări în timp ce își continuă recuperarea. Ea a dat dovadă de un curaj extraordinar prin declarația ei de astăzi”, se arată în mesajul transmis public.

Sunak a criticat, totodată, numeroasele speculații făcute în ultimele luni pe seama stărio de sănătate a Prințesei, adăugând: „Prințesa a fost victima speculațiilor și a fost incorect tratată de anumite părți ale presei din întreaga lume și pe rețelele sociale. Când vine vorba de probleme de sănătate, ca tuturor celorlalți, trebuie să i se acorde intimitate pentru a se concentra asupra tratamentului ei și a fi alături de familia ei iubitoare.”

Justin Trudeau

Prim-ministrul Canadei a postat pe rețeaua de socializare X un mesaj în sprijinul lui Kate:

„Gândurile mele merg către Prințesa de Wales, copiii ei și întreaga familie regală în urma veștii despre faptul că suferă de cancer, împărtășită public cu mult curaj. În numele canadienilor, îi transmit sprijinul nostru pe perioada tratamentului. Cu toții îi dorim însănătoșire rapidă.”

Billie Jean King

Fosta jucătoare de tenis a repostat videoclipul lui Kate pe X și a adăugat următorul mesaj: „Îi trimitem dragostea, sprijinul și cele mai bune urări pentru o recuperare completă Catherinei, Prințesa de Wales.”

Blake Lively

În urma anunțului făcut de Kate, Blake și-a cerut scuze pentru o glumă pe care a făcut-o recent online. De Ziua Mamei, Kate a publicat pe social media o fotografie editată în Photoshop, care a stârnit numeroase controverse în mediul online. Printre cei care au făcut glume pe seama imaginii se numără și Blake Lively.

Actrița a scris acum, pe Instagram Story: „Sunt sigură că nimănui nu-i pasă astăzi, dar simt că trebuie să vorbesc despre asta. Am făcut o postare prostească în jurul freneziei „photoshop fails” și asta m-a împietrit astăzi. Îmi pare rău. Trimit dragoste și urări de bine tuturor, mereu.”

Catherine Zeta-Jones

Actrița a distribuit o fotografie cu Kate pe Instagram, scriind în descriere: „Țara Galilor și întreaga lume sunt alături de tine, Prințesă de Wales. Te iubim mereu!”

Shannen Doherty

„TOȚI avem dreptul de a trece prin boală sau viață în privat. Este strigător la cer ce avalanșă de teorii ale conspirației există. Ce curiozitate morbidă și ce intruziune. Totul pentru ca această persoană să fie practic forțată să se explice, fără a avea răgazul necesar de a procesa diagnosticul, să se împace cu ideea și să explice copiilor. Prințesă Kate, îți admir puterea”, a scris pe social media Shannen Doherty, și ea diagnosticată cu cancer.

Sarah Ferguson

„Toate gândurile și rugăciunile mele merg către Prințesa de Wales acum, în perioada tratamentului. Știu că va fi înconjurată de dragostea familiei ei și toată lumea se roagă pentru însănătoșire. În calitate de persoană care s-a confruntat cu această boală în ultimele luni, o admir pentru felul în care a vorbit public despre diagnosticul ei și știu că asta va crește gradul de conștientizare. Sper că acum i se vor oferi timpul, spațiul și intimitatea pentru a se vindeca”, a scris Sarah Ferguson.

În ianuarie, și Sarah, Ducesa de York, a fost diagnosticată cu cancer de piele, la doar șase luni după ce a fost tratată pentru cancer la sân.