Connect with us

Stiri Interne

Cum au sărbătorit vedetele Paștele catolic

În weekend a fost Paștele Catolic, iar câteva dintre vedetele din România au petrecut zile frumoase în familie, alături de cei mai dragi oameni. Iată cum au sărbătorit Învierea Domnului!

Publicat

pe

Cum au sărbătorit vedetele Paștele catolic

Câteva dintre vedetele autohtone au sărbătorit, weekend-ul trecut, Paștele catolic. Printre acestea se numără Andreea Esca, Laura Cosoi și Amalia Enache. Vedete s-au bucurat de zile de sărbătoare petrecute în sânul familiei, alături de toți cei dragi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Andreea Esca a petrecut Paștele catolic în familie. Vedeta Pro TV i-a avut alături pe soțul ei, Alexander Eram, dar și pe cei doi copii, Alexia și Aris. De la masa de sărbătoare nu au lipsit nici părinții Andreei. Cu toții au mâncat preparate tradiționale, iar din ziua de Paște nu a lipsit nici vânătoarea de dulciuri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi a participat la slujba de Înviere alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, și de cele trei fetițe pe care le au împreună. Sărbătoarea a fost cu atât mai specială cu cât, pentru micuța Lara, aceasta a fost prima slujbă de Înviere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Actrița și familia ei au participat la slujba ținută de părintele Francisc Doboș la Catedrala catolică Sacre Coeur din București.

Chiar dacă ea este ortodoxă, Amalia Enache a petrecut și acum Paștele întrucât fiica ei, Alma, dar și partenerul ei, Claudiu, sunt catolici. Vedeta și fiica ei au plecat la Barcelona și au sărbătorit alături de parte din familie. Împreună, cu toții au vopsit ouă, au luat masa tradițională de sărbătoare și s-au bucurat de câteva zile de vacanță.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *