Connect with us

Stiri externe

Cum a decorat Donald Trump Casa Alba de Halloween

Stim cu totii ca Halloween este o sarbatoare importanta in Statele Unite, dar iata cum a ales Donald Trump sa decoreze Casa Alba, simbolul Americii, cu aceasta ocazie!

Publicat

pe

Cum a decorat Donald Trump Casa Alba de Halloween

Halloween se sarbatoreste chiar si la nivel inalt in Statele Unite ale Americii. Asa se face ca Donald si Melania Trump au gazduit zilele acestea cea de-a treia petrecere de Halloween la Casa Alba. Cuplul prezidential a daruit bomboane copiilor de militari si elevilor ce studiaza la o scoala din Washington.

Iar ca decorul sa fie complet, Casa Alba a fost special decorata de Halloween. Scarile impunatoare au fost decorate cu dovleci, iar pe fatada impozantei cladiri s-au putut observa ornamente specifice acestei sarbatori.

Cat despre fundalul sonor, acesta a fost si el in tema. Piese din filme precum Ghostbusters, Harry Potter, Bewitched sau The Adams Family s-au auzit rasunand la Casa Alba.

Advertisement

Timp de aproximativ o ora, Donald Trump si Melania, Prima Doamna a Americii, au oferit bomboane copiilor prezenti, spre deliciul celor mici.

Donald Trump i-a servit la Casa Alba cu hamburgeri de la McDonald’s

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *