Connect with us

Stiri Interne

Cum explică Erika Isac mesajul piesei Macarena

Erika Isac este cea mai titrată și mai controversată artistă din România în ultimele zile, după ce a lansat Macarena. Iată ce spune ea despre mesajul piesei care, printr-un limbaj obscen și dur, prezintă probleme ale societății actuale.

Publicat

pe

Cum explică Erika Isac mesajul piesei Macarena

Cu aproape 3 milioane de vizualizări pe YouTube și pe locul 1 în trending, Macarena este cea mai ascultată piesă din România în această perioadă.

Erika Isac este artista care a compus și lansat această piesă. Numele ei apare zilele acestea peste tot, fie că vorbim de presă ori despre rețelele de socializare.

Piesa trap are un limbaj dur și obscen prin care prezintă probleme cu care femeile se confruntă în societatea actuală.

Macarena a stârnit numeroase controverse în mediul online. În vreme ce unii o critică pe Erika pentru modul de exprimare din melodie, alții o laudă pentru curajul ei.

Artista a acordat un interviu pentru paginademedia.ro, unde a vorbit despre mesajul acestei piese.

„Mă bucur să atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj, nu cu o piesă care e exclusiv pe divertisment. Reacțiile negative nu m-au atins de nicio culoare, pentru că reacțiile pozitive au fost într-un număr mare. Reacțiile negative le-am primit doar ca pe o frustrare”, a declarat ea.

Mai mult, Erika a dezvăluit că a scris versurile inspirată fiind de propriile experiențe, dar și de întâmplări văzute în jur.

„Nu am trecut prin abuzuri teribil de grave, tip viol, dar sunt alte femei care au trecut și nu pot să rămân ignorantă. Am încercat să expun în versuri realitatea abuzurilor și realitatea victimelor. Mi-am dorit să se facă auzit un astfel de mesaj. Este foarte importantă siguranța mai ales a femeilor, pentru că trăim într-o lume a bărbaților”, a adăugat artista.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *