Connect with us

Stiri Interne

Cum il sarbatoreste Pro TV pe Gica Hagi

Marele sportiv roman Gica Hagi implineste saptamana aceasta varsta de 50 de ani. Cu ocazia aniversarii sale, postul de televiziune Pro Tv il sarbatoreste intr-un mod special. Iata despre ce este vorba

Publicat

pe

gica-hagi-andreea-esca3

Gica Hagi, un adevarat simbol in lumea sportului la nivel international, va aniversa saptamana aceasta frumoasa varsta de 50 de ani. Cu aceasta ocazie, Andreea Esca a realizat pentru Stirile PRO TV un interviu in exclusivitate, care omagiaza intreaga sa cariera, dar si pe Gheorghe Hagi – omul. Prima parte a interviului va putea fi urmarita miercuri, 4 februarie, iar a doua parte joi, 5 februarie, in cadrul Stirilor PRO TV de la ora 19:00 si integral pe sport.ro.

gica-hagi-andreea-esca

Interviul este un portret complet al lui Hagi, omul si sportivul din spatele numelui, care abordeaza teme variate precum: cariera de fotbalist, cea de antrenor, familie, planuri de viitor, copilarie, dar si cum se simte in postura de tata de fata.

gica-hagi-andreea-esca2

„Am avut onoarea sa il intervievez pe Gheorghe Hagi in cateva momente foarte importante ale vietii sale si, de fiecare data, am gasit acelasi om dedicat profesiei si familiei sale. Cred ca ar trebui sa fie un model pentru toti sportivii care vor sa faca performanta. Acum m-am bucurat ca am si jucat un pic de fotbal cu el si mi-a parut bine ca dupa ce i-am spus cateva cuvinte in machedoneste, m-a intrebat daca vorbesc limba, ceea ce inseamna ca m-am descurcat bine. Mi-a dat intalnire la un interviu peste inca 10 ani, asa ca ii doresc La Multi Ani si promit ca asa vom face!”, a declarat Andreea Esca.

gica-hagi-andreea-esca1

Vom avea acum ocazia sa descoperim un altfel de Gica Hagi, care vorbeste despre lucruri din viata lui care nu au fost explorate pana acum. Il vom descoperi pe Gheorghe Hagi relaxat, pe alocuri presarat cu umor, cu planuri noi de viitor si vom vedea ca implinirea varstei de 50 de ani reprezinta pentru el un nou inceput, care aduce cu sine noi provocari si experiente.