Connect with us

Stiri externe

Cum îmbină Angelina Jolie hainele ieftine cu geanta și cizmele de mii de dolari

Angelina Jolie este maestră atunci când vine vorba despre a combina haine ieftine cu accesorii în valoare de mii de dolari. Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță!

Publicat

pe

Cum îmbină Angelina Jolie hainele ieftine cu geanta și cizmele de mii de dolari

Angelina Jolie pare că nu pune prea mare accent pe haine într-o zi obișnuită, însă nu renunță niciodată la accesoriile de mii de euro. Recent, actrița a fost surprinsă în timpul unei sesiuni de shopping în Los Angeles. Purta masca preferată a vedetelor de la Hollywood, Evolvetogether. Outfitul ei este compus dintr-un tricou de 18 dolari și accesorii ce însumează aproape 5.000 de dolari. Mai exact, o geantă Valentino Roman și cizme Tod.

Masca de protecție preferată a vedetelor poate fi cumpărată online. Un set de 7 măști costă doar 9 dolari. Geanta Valentino de pe brațul Angelinei costă 3.350 de dolari, în timp ce prețul cizmelor este de 1.295 de dolari.

Angelina Jolie nu este genul de vedetă care să poarte o singură dată hainele și accesoriile. Ba din contră, le afișează în repetate rânduri și combinații, semn că nu este adeptă a risipei.

Angelina Jolie, viața ca mamă singură cu șase copii

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial)

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *