Connect with us

News

Cum incearca Robert Turcescu sa castige lupta pentru Eurovision! Lucreaza cu una din cele mai frumoase romance!

Robert Turcescu mizeaza pe vechile sale prietenii si pe o colaborare cu una din cele mai frumoase femei din Romania in dorinta de a se face remarcat la Selectia Nationala Eurovision si a putea primi astfel cele mai multe voturi care sa il transforme in reprezentantul tarii noastre la concursul din Suedia.

Publicat

pe

robert-turcescu-clip-monica-birladeanu

Robert Turcescu s-a calificat, alaturi de trupa Casa Presei, in finala selectiei nationale Eurovision cu piesa „Un refren”, iar pentru a se face si mai remarcat in competitia din 9 martie, a pregatit un videoclip special care va rula in zilele dinaintea concursului.

Spre deosebire de concurenta, Turcescu va beneficia de sprijinul a doua persoane publice scumpe la vedere in Romania.

Mai exact, a apelat la mai vechea lui prietenie cu Bobby Paunescu, acesta devenind regizorul clipului, iar fosta iubita a acestuia, frumoasa Monica Birladeanu, isi face o aparitie speciala.

Filmarile au avut loc in sala de specole „Tinerimea romana” din centrul Bucurestiului. Frumoasa actrita apare imbracata casual, cu colanti negri, cizme inalte, geaca de piele si o esarfa rosie in jurul gatului.

Colaborarea cu frumoasa actrita il va ajuta, probabil, pe Robert Turcescu sa isi promoveze si mai puternic piesa in apropierea marii finale pentru ca publicul sa ii viteze intr-un numar si mai mare compozitia cu care spera sa ne reprezinte tara la Malmo, Suedia.