Connect with us

Stiri Interne

Cum își împart averea Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Este oficial. Nu mai e cale de împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul și-a înșelat soția cu altă femeie ce urmează să îl facă în curând tătic. Dar cum își împart cei doi averea la divorț?

Publicat

pe

Cum își împart averea Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

După luni întregi în care și-a apărat public mariajul deși toată lumea vorbea despre o relație extraconjugală a soțului ei, Anamaria Prodan a recunoscut că nu mai este cale de împăcare între ea și Laurențiu Reghechampf.

Așa cum era de așteptat, mulți au început să se întrebe cum își vor împărți cei doi averea. S-a vorbit chiar despre fabuloasa sumă de 100 de milioane de euro. Cu zâmbetul pe buze însă, Anamaria Prodan a dezvăluit că ea și Reghecampf nu au de împărțit absolut nimic.

„Noi nu avem nimic de împărțit. Putem divorța în câteva secunde la Ambasadă. Eu sunt cetățean american, iar el are green card. Urma să își ia și el cetățenia. Nu avem avere de împărțit. Totul este moștenit de la mama mea. Laurențiu Reghecampf are salariul lui! Hai să nu exagerăm, că nu a avut 7 milioane salariul. Laurențiu dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu salariul de la Universitatea Craiova și cu o casă în America. Nu Anamaria Prodan e milionară. Copiii Anamariei sunt milionari, să fie clar. Se va termina amiabil! Nu avem de ce să ne certăm, nu avem pe ce!”, a declarat Anamaria Prodan în emisiunea La Măruță de la Pro TV.

Advertisement

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța după mai bine de 15 ani de căsnicie. Antrenorul are în prezent o altă relație și urmează ca peste câteva luni să devină tătic.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce se știe până acum.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *