Connect with us

Stiri externe

Cum își luminează vilele de Crăciun Kim Kardashian, Jessica Simpson și Kylie Jenner!

Mai e puțin până la Sărbători, iar vedetele de peste Ocean și-au decorat deja casele de milioane de dolari. Iată cum își luminează vilele de Crăciun Kim Kardashian, Jessica Simpson și Kylie Jenner!

Publicat

pe

Cum își luminează vilele de Crăciun Kim Kardashian, Jessica Simpson și Kylie Jenner!

Am traversat cu toții un an dificil, iar în perioada asta spiritul Sărbătorilor ne ajută parcă să uităm, măcar pentru o perioadă, de probleme. Nici vedetele nu fac excepție. Chiar dacă în 2020 nu vor participa la petreceri fastuoase, și-au decorat deja casele de Sărbători.

Kim Kardasgian și Kanye West au ales decorațiuni minimaliste pentru casa lor din Calabasas. În același stil în care vila de 60 de milioane de dolari este, de fapt, decorată și pe interior. Cei doi au acoperit cu luminițe albe toți copacii care le înconjoară casa.

Jylie Jenner locuiește în Holmby Hills. A ales să decoreze însă vila în valoare de 16 milioane de dolari pe care o deține tot în Calabasas. Luminițele în nuanțe de galben transformă întreaga proprietate în una de poveste.

Jessica Simpson nu a fost atât de darnică la capitolul luminițe de Crăciun. A ales doar câteva, în culorile curcubeului.

Advertisement

Și Jennifer Garner a optat anul acesta tot pentru luminițe colorate.

Surorile Kardashian au anulat faimosul lor Crăciun

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *