Connect with us

Stiri externe

Cum își menține Adele greutatea după ce a slăbit 50 kg

Adele și-a schimbat radical imaginea în ultimii ani. A slăbit 50 de kilograme și arată senzațional. Reușește acum cu succes să își mențină greutatea, însă dezvăluie că acest lucru nu se întâmplă fără efort.

Publicat

pe

Cum își menține Adele greutatea după ce a slăbit 50 kg

În 2008, Adele a reușit să se facă remarcată în industria muzicală internațională în ciuda faptului că nu se încadra în standarde. Era pe atunci o fată cu trăsături frumoase, kilograme în plus și o voce care cucerea instant.

În ultimii ani însă, artista a hotărât să își schimbe radical imaginea. A slăbit 50 de kilograme și afișează în prezent o siluetă de model. După o perioadă în care a stat departe de lumina reflectoarelor, Adele revine în forță.

A apărut pe copreta Vogue și lansează un nou single. Adele a vorbit în Vogue despre procesul de slăbire. Spune că a făcut acest lucru pentru ea, iar în prezent e ca un fel de dependență.

„Nu a fost niciodată despre a slăbi propriu-zis. Mi-am dorit să devin puternică și să petrec cât mai mult timp zilnic fără telefonul mobil. Am devenit ușor dependentă. Fac sport de două sau trei ori pe zi. Antrenament cu greutăți dimineața, box sau hiking după-amiaza și cardio seara”, a dezvăluit Adele.

Artista a mai spus că acum își permite o dietă mai permisivă, iar asta pentru că face atât de mult sport.

Coperta Vogue celebrează revenirea lui Adele în lumina reflectoarelor. Acest lucru se întâmplă la 6 ani în care nu a mai lansat niciun single. Noua ei piesă, Easy On Me, se lansează pe 15 octombrie. Apoi, pe 19 octombrie, Adele lansează noul album.

Cum a slăbit Adele 50 de kilograme

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)