Connect with us

Stiri Interne

Cum îşi menţine greutatea Teo Trandafir după operaţia de micşorare a stomacului

Teo Trandafir s-a confruntat multă vreme cu problema kilogramelor în plus. De ani buni însă, vedeta Kanal D reușește să își mențină silueta dobândită după operația de micșorare a stomacului. Iată care este secretul ei și ce spune despre diete!

Publicat

pe

Cum îşi menţine greutatea Teo Trandafir după operaţia de micşorare a stomacului

Cu siguranță vă aduceți aminte de perioada în care Teo Trandafir s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus. Au urmat apoi o serie de probleme de sănătate pentru vedeta Kanal D. Teo a fost ulterior nevoită să slăbească pentru a rămâne sănătoasă. În acest sens, vedeta a apelat la o operație de micșorare a stomacului și a scăpat astfel de surplusul de kilograme.

Deja de ani buni, Teo a reușit să își mențină silueta dobândită în urma intervenției chirurgicale și a dietei pe care a ținut-o după operație. Care este secretul ei? Ce mănâncă Teo Trandafir pentru a nu acumula din nou kilograme nedorite?

„Sunt lucruri pe care le fac cu sfințenie în fiecare zi, cum ar fi să iau micul dejun și apoi să beau o cantitate impresionantă de apă. Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una”, a declarat ea pentru Ciao.ro.

Deși are puțin timp liber și gătitul nu se numără neapărat printre activitățile ei preferate, Teo Trandafir mărturisește că are momente când gătește un anumit fel de mâncare.

„De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase. Mai am momente când gătesc “pizza cu ce ai în frigider”, cum îmi place să o numesc. Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină și pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le „asezonez” cu mozzarela sau cașcaval și le bag la cuptor. Este un preparat cu efort minim și care „salvează” multe alimente din frigider”, a mai spus ea.