Connect with us

Stiri Interne

Cum își va promova România piesa cu care participă la Eurovision

Au rămas mai puțin de două luni până la momentul când, la Torino, se va desfășura ediția din acest an a mult așteptatului concurs muzical Eurovision. WRS este artistul care ne va reprezenta țara peste hotare în 2022 cu piesa Llamame. Iată cum își va promova România piesa cu care participă la Eurovision!

Publicat

pe

Cum își va promova România piesa cu care participă la Eurovision

La începutul lunii a avut loc Finala Eurovision România. Finală în urma căreia juriul și publicul au ales artistul și piesa care vor reprezenta țara noastră la Eurovision Song Contest, de la Torino. În urma voturilor, s-a decis ca WRS să urce pe scena marelui concurs, în luna mai, cu piesa „Llamame”.

Piesa se bucură deja de succes printre fanii Eurovision și are deja o mulțime de cover-uri virale în mediul online. Acum, WRS se pregătește să plece într-un turneu de promovare prin mai multe țări. El va cânta Llamame în Spania, Marea Britanie, Israel și Olanda.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de wrs (@wrsandrei)

„Mă bucur extrem de tare că am ocazia să merg în acest turneu internațional de promovare. Abia aștept să mă întâlnesc cu comunitățile Eurovision din Barcelona, Londra, Tel Aviv, Amsterdam și Madrid. Să ne distrăm cel mai bine și mai frumos”, a declarat WRS, potrivit Libertatea.

Chiar sâmbăta aceasta, WRS va cânta la Barcelona, în cadrul BCN Eurovision Party 2022. Va pleca apoi spre Londra, iar pe 3 aprilie cântă la London Eurovision Party 2022. Pe 7 aprilie, piesa Llamame se va auzi la Tel Aviv, iar apoi la Amsterdam. Turneul de promovare se încheie în Spania, la Madrid, pe 16 aprilie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de wrs (@wrsandrei)

Eurovision Song Contest 2022 va avea loc în Italia, la Torino, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai 2022. România va intra în concurs joi, 12 mai, în partea a doua a Semifinalei cu numărul 2.

Cine a câștigat Eurovision România 2022! VIDEO

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *