Connect with us

ADPM Beauty

Cum ne tundem in aceasta primavara? Hairstylistul Cristi Pascu ne ofera 3 solutii!

Hairstylistul Cristi Pascu recomanda pentru aceasta primavara trei tipuri de tunsori: tunsori medii, de tip bob, tunsorile executate din brici sau bretonul texturizat.

Publicat

pe

Cum ne tundem in aceasta primavara? Hairstylistul Cristi Pascu ne ofera 3 solutii!

Bobul asimetric

Cristi Pascu spune ca reusita acestui tip de bob depinde in totalitate de culoarea parului.

“Bobul perfect este ideal atunci cand ai o culoare spectaculoasa, cum ar fi un blond cu reflexe argintii si, bineinteles, purtat putin asimetric sau mai extravagant. El devine spectaculos datorita culorii. Altfel, daca acest bob este facut pe o culoare mai inchisa si lasat clasic, nu face decat sa imbatraneasca, in loc sa te scoata in evidenta.”

 

Advertisement

Tunsorile din brici

Cristi Pascu detaliaza tehnica prin care este tuns parul si spune ca aceasta poate face diferenta atunci cand il coafam.

“Tunsorile din brici sunt alt trend al acestui an, pentru ca permit o texturizare a taieturii si mai multe feluri de a ne coafa. O astfel de tunsoare poate fi aranjata neglijent cu foarte putin gel, spuma sau crema. Tot pe aceasta tunsoare, daca ne dorim, cu siguranta putem avea si o coafura impecabila, chiar si parul ondulat, bucle, sau o coafura cu foarte mult volum. Din start, tunzand cu briciul si varfurile fiind mai filate, avem posibilitatea de a ne aranja parul in mult mai multe feluri”, spune Pascu.

 

Cristi Pascu: De ce sa nu-ți faci parul permanent!

Bretonul texturizat si bretonul wavy

Advertisement

Pentru ca bretoanele groase si perfecte nu se mai poarta, hairstylistul ofera o alternativa doamnelor si domnisoarelor care isi doresc sau au nevoie sa isi acopere fruntea.

“Vorbim despre bretonul texturizat, usor neglijent, care acopera fruntea de regula un pic mai inalta. Persoanele care au fruntea putin mai inalta isi doresc genul acesta de breton. Este un breton care poate fi aranjat si intr-o parte. Tendinta pentru aceasta primavara este bretonul wavy, care poate fi purtat atat la un bob scurt, cat si la un par mult mai lung”, spune specialistul.

Cristi Pascu te invata 5 moduri prin care poti sa-ti faci detox la par

Cristi Pascu (www.cristipascu.ro) este unul dintre cei mai experimentati hairstylisti de la noi, initiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din Romania” si al “Academiei de Coafura Cristi Pascu”, prin care descopera si lanseaza noi talente in industria frumusetii.

 

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *