Connect with us

Stiri Interne

Cum petrece Andreea Esca de ziua ei la Istanbul

Andreea Esca schimbă astăzi prefixul. Împlinește 50 de ani și a ales să marcheze această aniversare nu doar printr-o simplă petrecere, ci printr-o escapadă în orașul de pe două continente, alături de familie și prieteni. Iată cum petrece Andreea Esca de ziua ei la Istanbul.

Publicat

pe

Cum petrece Andreea Esca de ziua ei la Istanbul

Zi extrem de importantă pentru Andreea Esca. Prezentatoarea Știrilor Pro TV împlinește astăzi 50 de ani, ocazie cu care și-a surprins prietenii și familia. I-a invitat pe toți într-un weekend aniversar într-o destinație surpriză. Cu toții au aflat abia la momentul urcării în avion unde vor pleca. Pentru a marca cum se cuvine această schimbare de prefix, Andreea a ales o excursie în orașul care se întinde pe două continente.

Andreea Esca a plecat în Istanbul alături de alți aproximativ 70 de petrecăreți. Printre ei se află Lucian Mîndruță, Dana Rogoz, Mihai și Elwira Petre, o mulțime de alți prieteni, dar și membri ai familiei.

„Până la urmă Esca ne-a dus la Istanbul, de ziua ei, prieteni, rude și copii… Suntem vreo 70 și a fost nevoie de două autocare de la aeroport și până aici – șoferii turci chiar au făcut întrecere cu noi, care ne duce mai repede…!

Nu dau numele hotelului, că, nah, sunt deja destui invitați…) dar e foarte aproape de Bosfor, de unde și pozele. Oricum, lumea nu prea stă cu ochii pe geam, că a început deja dansul (în coregrafia lui Mihai Petre și a soției Elwira)”, a scris Lucian Mîndruță pe rețelele de socializare.

Andreea Esca devine actriță. În ce film va juca!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Petre (@mihaipetreofficial)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elwira Petre (@elwirapetreofficial)