Connect with us

Stiri Interne

Cum petrece Pastele Andreea Marin avand un sot musulman

Andreea Marin va petrece Pastele in mod traditional, chiar daca sotul sau este musulman. Iata ce a declarat referitor la sarbatorile pascale din acest an.

Publicat

pe

andreea-marin-paste

Andreea Marin petrece sarbatorile de Paste in mod traditional, la fel ca si pana acum, chiar daca sotul ei este de religie musulmana. Tuncay Ozturk respecta religia si traditiile ortodoxe, asa cum si vedeta de televiziune respecta tot ceea ce tine de ritualurile musulmane ale partenerului ei de viata. Singura diferenta, anul acesta, este ca sarbatorile de Paste sunt marcate de perioada de doliu in care se afla, dupa ce tatal ei a trecut in nefiinta luna trecuta.

“Va fi un Paste mai sarac si mai trist, nu mai suntem cu totii in familie, impreuna. Ne bazam insa pe voiosia copiilor, eu si sora mea avem pitici si impreuna sunt deliciosi. Ne dorim foarte mult sa-i vedem jucandu-se in iarba, pentru ca va deveni totul verde si multicolor in mica noastra gradina. Si sa avem parte de pace, de liniste si sa ne amintim de cei dragi, sa aprindem o lumanare pentru ei.

andreea-marin-si-tuncay-ozturk-5

Nu vor lipsi bunatatile traditionale, cozonacul la noi este de baza, dar si placintele facute in cuptor de pamant – astea vin din Moldova, nu le fac eu. Nu ai cum sa reusesti sa faci intr-o casa, cu un aragaz normal, ceea ce iese dintr-un cuptor de pamant”, a declarat Andreea pentru Libertatea.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *