Connect with us

Stiri Interne

Cum poti ajuta, prin SMS, medicii voluntari din Asociatia ZETTA sa faca operatii complexe de reconstructie

De acum este mai usor sa te implici in a ajuta medicii voluntari din Asociatia ZETTA sa opereze cazuri complexe de reconstructie. Printr-un simplu SMS poti contribui la achitionarea consumabilelor necesare in aceste tipuri de operatii.

Publicat

pe

Cum poti ajuta, prin SMS, medicii voluntari din Asociatia ZETTA sa faca operatii complexe de reconstructie

Medicii voluntari din Asociatia ZETTA au pus umar langa umar, inca de anul trecut, hotarand sa faca 50 de operatii complexe de reconstructie pro-bono intr-un an. Sub coordonarea initiatorului, Dr. Dragos Zamfirescu – medicul roman ce si-a castigat renumele in tara, dar si peste hotare, prin reusitele sale in sala de operatii, dar si prin inovatiile sale in medicina – cele 50 de interventii dificile planificate intr-un an au avut loc in doar 5 luni. Oameni ale caror vieti au fost date peste cap fie de un incendiu, fie de un accident soldat cu rani grave sau amputatii, fie de un cancer ce a lasat urme pe corp sau de malformatii diverse – si, din pacate, nimeni nu are garantia de a fi ferit de un asemenea necaz – au atata nevoie de noi!

Campania continua si vine cu noutati. Consumabilele necesare acestor interventii pot fi acum achizitionate cu ajutorul donatiilor fiecaruia dintre noi, donatii realizate, mai nou, si prin SMS trimis la numarul 8838 cu textul “ZETTA”. Un simplu SMS inseamna o donatie de 2 euro! Donatiile se pot face din retelele Vodafone, Digi Mobil, Telekom Romania Mobile si Orange si nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. Cei care nu pot dona prin SMS, o pot face prin MobilPay la link-ul http://asociatiazetta.ro/donatii-online/.

“Lectia solidaritatii, care costruieste atat de mult in tarile pe care le numim “civilizate” si ne dorim sa obtinem aceleasi victorii pentru viata ca si in cazul lor, este o lectie ce se invata doar exersand-o in fiecare zi, dandu-ne mainile si ducand vestile bune mai departe.

E greu, insa, atunci cand un om vine cu o problema de sanatate urgenta, care nu suporta amanare, sa asteptam strangerea fondurilor pentru interventia necesara acestuia, zi dupa zi, 2 euro cu 2 euro… De aceea, orice donatie consistenta din partea unor posibili sponsori ce pot sa puna umarul creaza un fond pe care sa ne putem baza in astfel de situatii si multumim companiei ROMGAZ, care tocmai ni s-a alaturat, intelegand responsabilitatea sociala a acestui demers, e un sprijin de care campania are mare nevoie, pentru continuitate!

Sunt onorata sa pun umarul, sprijinind medicii voluntari, va multumesc daca veti hotari sa faceti la fel, ilustrand in stirile voastre aceasta initiativa minunata ce ar putea fi un model de buna practica, facand mult bine la nivelul intregii tari, daca ar fi urmata”, declara Andreea Marin, vedeta sustinand acest proiect inca de la debutul sau, anul trecut.