Connect with us

Stiri externe

Cum poți locui în apartamentul de lux din „Diavolul se îmbracă de la Prada”

Au trecut 17 ani de când a fost lansat filmul „Diavolul se îmbracă de la Prada”. Pelicula s-a bucurat de un foarte mare succes încă de la început, având încasări de peste 300 de milioane de dolari. Chiar și acum, mulți oameni îl privesc cu aceeași plăcere. Iată cum poți locui în apartamentul de lux al personajului Miranda Priestly din celebrul film.

Publicat

pe

Cum poți locui în apartamentul de lux din „Diavolul se îmbracă de la Prada”

Cu toții ne amintim de filmul „Diavolul se îmbracă de la Prada”, lansat în anul 2006. Ne aducem aminte cu siguranță de rolul jucat impecabil de Meryl Streep, ca și redactor șef al revistei de modă Runway, aluzie la celebra Vogue. De asemenea, de provocările cărora a trebuit să le facă față personajul interpretat de Anne Hathway.

Puțini oameni știu că filmul se bazează pe o poveste adevărată. O poveste scrisă de Lauren Weisberger, fostă asistentă a Annei Wintour, redactor-șef al revistei Vogue. În film, Meryl Streep îi dă viață personajului Miranda Priestly.

Cu toții ne aducem aminte nu doar de stilul impecabil și severitatea personajului, dar și de luxul în care aceasta trăia. Fanii filmului cu dare de mână au acum un adevărat motiv de bucurie. Pot cumpăra casa de lux în care personajul interpretat de Meryl Streep locuia.

Apartamentul se află într-o clădire din cartierul SoHo, New York. Tot acolo s-a filmat și scena nunții lui Dan și Serena din celebrul „Gossip Girl”.

Apartamentul este extrem de spațios, dispunând de 3 000 de metri pătrați, șapte dormitoare și zece băi. De asemenea, terase superbe cu vedere la oraș și decorațiuni interioare spectaculoase.

Doritorul va trebui să scoată din buzunar suma de 27.5 milioane de dolari pentru a achiziționa această locuință.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Diet Prada ™ (@diet_prada)