Connect with us

Stiri Interne

Cum poti merge la mare cu bicicleta alaturi de Lucian Mindruta

Lucian Mindruta va merge si anul acesta la mare cu bicicleta. Il vor insoti sute de persoane care vor parcurge, alaturi de el, 300 de kilometri. Iata ce poti face pentru a participa la aceasta cursa.

Publicat

pe

lucian-mindruta-bicicleta

Lucian Mindruta si-a facut un obicei in a merge anual la mare cu bicicleta. In ultimii ani a fost insotit de zeci sau sute de persoane care i-au urmat exemplul si au parcus distanta in sir indian intr-o coloana de un kilometru.

„Anul trecut am fost mai bine de 450 de oameni la start. Ce fel de oameni? De tot felul: ciclisti de 25 de ani, care fac 5.000 km pe luna. Si veterani de 75, care se tin dupa masini in timpul liber, pe drumul spre Giurgiu”, a scris Mindruta pe siteul lui.

lucian-mindruta-bicicleta-mare

Daca doriti sa participati la cursa anul acesta, iata ce detalii ofera jurnalistul:

„E un mars. Unul de amatori. Nu acceptam concursuri si eroisme, pentru ca toata lumea trebuie sa ajunga intreaga si, pe cat posibil, fericita.
Asa ca pedalam in coloana, 1-2 persoane in latime, sa nu jenam traficul, cam un kilometru si ceva in lungime. Avem masini de asistenta si securitate in fata si in spate.

Avem Salvare la indemana si un numar de urgenta la care puteti suna oricand. Si un autocar si-un tir la cativa kilometri in urma, in care se urca cei mai obositi. Nu lasam pe nimeni in urma, daca nu mai poate. Exista si o masina de service pentru biciclete, care rezolva majoritatea penelor.

Cum spuneam, acceptam amatori bine pregatiti. Asta inseamna ca inainte de cursa e indicat sa aveti macar o tura mai lunga, de 60- 80 km intr-o zi, precum si macar 20 de ore adunate in sa in ultima luna. Pentru ca cea mai mare durere va fi fundul”, scrie Lucian Mindruta.

Advertisement

Mai multe detalii despre traseu si despre intreaga manifestare, cititi aici.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *