Connect with us

Stiri Interne

Cum poți participa la emisiunea Imperiul Leilor, de la Pro TV

Postul de televiziune Pro TV pregătește un nou sezon al emisiunii Imperiul Leilor, show tv în cadrul căruia antreprenorii vin să își prezinte proiectele de business în încercarea de a obține finanțare din partea investitorilor din juriu. Iată ce trebuie să faci pentru a putea participa la emisiune!

Publicat

pe

Cum poți participa la emisiunea Imperiul Leilor

Imperiul Leilor de la Pro TV este un proiect inedit și foarte apreciat de televiziune. Este vorba despre o emisiune care prezintă antreprenori și idei de business. Oamenii de afaceri, aflați sau nu la început de drum, vin în fața leilor și își prezintă ideile în încercarea de a obține finanțare. Acum, postul de televiziune Pro TV se pregătește pentru un nou sezon al show-ului, sezonul cu numărul patru.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Imperiul Leilor (@imperiul.leilor)

Investitorii ce fac parte din proiectul Imperiul Leilor sunt: Dragoș Petrescu (City Grill Restaurants), Sebastian Dobrincu (Storyheap), Cristina Bâtlan (Musette), Dr. Wargha Enayati (Regina Maria şi Enayaty Medical City) și Dan Şucu (Mobexpert).

„Momentul mult aşteptat pentru toţi cei care au viziune, au o idee şi au început să o pună în aplicare, dar au nevoie de suport pentru a ajunge mult mai sus… este aici.

Toţi creatorii, inventatorii sau antreprenorii, cei care care sunt siguri că business-ul lor merită să fie susţinut sunt aşteptaţi în cel de-al patrulea sezon al show-ului Imperiul Leilor”, se arată în anunțul Pro TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Imperiul Leilor (@imperiul.leilor)

Înscrierile pentru noul sezon se pot face accesând acest link.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *