Connect with us

Stiri Interne

Cum poți participa la noua emisiune a lui Dan Negru de la Kanal D

Dan Negru se pregătește să lanseze un nou quiz show la Kanal D. Elementele cheie: întrebări din diverse domenii, dar și foarte multă distracție. Iată cum poți participa la noua emisiune a lui Dan Negru de la Kanal D.

Publicat

pe

Cum poți participa la noua emisiune a lui Dan Negru de la Kanal D

Noua emisiune a lui Dan Negru de la Kanal D se va numi „Tu urmezi!”. Un quiz show care îmbină entertainmentul de calitate şi intrebările de perspicacitate şi cultură generală. Au început deja înscrierile la casting!

Toţi cei care sunt interesaţi să participe la show-ul prezentat de Dan Negru şi să câştige premii uriaşe se vor putea înscrie la casting pe pagina casting.kanald.ro . Îi aşteaptă o provocare plină de tensiune, emoţie, bucuria câştigurilor şi un spectacol total de televiziune!

Perspicacitatea, cunoştintele de cultură generală, prezenţa de spirit sunt printre atuurile ce îi pot face pe concurenţi câștigătorii acestui game show pentru toată familia.

“Vă aşteptăm la prima coadă la cultura generală din istoria televiziunii din România!”, a spus Dan Negru.

Advertisement

“Tu urmezi!” este un format internaţional, o combinaţie de enternainment şi concurs de cultură generală (original: “Next One”), care a fost difuzat prima dată în Italia, în 2013. Datorită impactului uriaş înregistrat asupra publicului, a fost cumpărat de numeroase ţări precum Spania, Ungaria, Canada, Albania, Polonia, Brazilia etc. Din toamnă, şi românii vor avea parte de acest show total, prezentat de Dan Negru.

“Tu urmezi!” îşi aşteaptă potenţialii concurenţi pe casting.kanald.ro .

Kanal D a dat lovitura cu Dan Negru! Show-ul lui e aproape mereu lider de audiență!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.