Connect with us

Stiri Interne

Cum poți participa la Vocea României 2024

Postul de televiziune Pro TV pornește din nou în căutarea celei mai bune voci din țara noastră. S-a dat startul la preselecții pentru Vocea României 2024. Iată cum poți participa la concurs!

Publicat

pe

Cum poți participa la Vocea României 2024

Vocea României revine la Pro TV și în 2023. Deja s-a dat startul preselecțiilor pentru sezonul cu numărul unsprezece. Acestea vor avea loc la Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și București, după cum urmează:

Cluj Napoca – 7 aprilie

Iași – 14 aprilie

Timișoara – 21 aprilie

București – 27 și 28 aprilie

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

Cei care își doresc să intre în concurs se pot înscrie mai întâi pe site-ul inscrieri.protv.ro. Apoi, sunt așteptați la preselecții Vocea României în cele patru orașe din România.

Concurenții care reușesc să treacă de etapa preselecțiilor vor intra în show, etapa audițiilor pe nevăzute. Acolo, artiștii vor încerca să îi impresioneze pe antrenori, să întoarcă cât mai multe scaune și să meargă mai departe în concurs.

Sezonul trecut al emisiunii Vocea României a fost câștigat de Alexandra Căpitănescu. Acesta a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă. Tânăra a primit marele trofeu și premiul în valoare de 100 000 de euro.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *