Connect with us

Stiri externe

Cum poți sta în casa lui Barbie prin Airbnb

Suntem pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru lansarea filmului Barbie, ce are loc pe 19 iulie, iar Airbnb îi invită pe câțiva norocoși să stea într-o versiune de dimensiuni reale a Malibu Dreamhouse a lui Barbie, o locuință imensă, complet roz, situată pe coasta Californiei.

Publicat

pe

Cum poți sta în casa lui Barbie prin Airbnb

Recent renovată și inspirată de filmul cu Margot Robbie și Ryan Gosling, vila abundă în luanța roz neon, specifică brandului Barbie.  Situată în Malibu, California, casa de vacanță oferă vedere superbă la plajă și toate facilitățile necesare, însă în binecunoscutul design Barbie.

Locuința are două dormitoare și două băi, trei etaje și abundă în imprimeuri gingham, perne de piele și covoare din blană. Casa are, de asemenea, o piscină infinity, ring de dans, o sală de cinema și o sală de jocuri.

Dacă ajungi să te bucuri de acest sejur, primirea va fi făcută chiar de Ken, companionul lui Barbie, și vei putea lua acasă și câteva suveniruri: un set de patine cu role cu imprimeu galben și roz și plăci de surf.

Advertisement

Nu doar designul locuinței este spectaculos, ci și împrejurimile pitorești ale domeniului; proprietatea oferă vedere impresionantă la Oceanul Pacific.

Cu ocazia acestui parteneriat, Airbnb va face o donație către Save the Children, o organizație care derulează programe pentru a furniza resurse de învățare și sprijin pentru copii, familii și comunități din peste 100 de țări, accentul fiind pus pe sprijinirea tinerelor fete în a căpăta încredere în forțele proprii și a excela la școală.  pen

Pentru a prinde un astfel de sejur, rezervările pot fi făcute până la data de 17 iulie la ora 7 seara, cu două șederi gratuite de o noapte oferite pe 21 și 22 iulie.

S-a epuizat vopseaua roz din toată lumea din cauza filmului Barbie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@barbie)

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *