Connect with us

ADPM Cool

Cum poți sta în vila care apare în filmul House of Gucci

Villa Balbiano a fost construită la finele secolului al 16-lea și este amplasată într-un decor de poveste de pe malul Lacului Como (Italia). Iată cum poți sta în vila care apare în filmul House of Gucci.

Publicat

pe

Cum poți sta în vila care apare în filmul House of Gucci

Filmul House of Gucci este poate cel mai așteptat film al anului. S-a lansat oficial în cinematografe și, surpriză! Acum te poți și caza în vila ce apare în House of Gucci.

Villa Balbiano a fost contruită în secolul 16 și este reședința personajului pe care Al Pacino îl joacă în film. Se află într-un decor italian de poveste, pe malul Lacului Como.

Vila din House of Gucci a fost listată pe Airbnb. Te poți caza acolo pentru o noapte în martie 2022. Are nu mai puțin de 6 dormitoare și este cea mai impunătoare reședință privată de pe Lacul Como.

O atmosferă luxuriantă presărată cu fresce din secolul 17. Dispune de băi de marmură cu accente aurii ce completează perfect decorul.

Grădinile impresionante ce înconjoară proprietatea apar la rândul lor în House of Gucci. Așadar, doritorul se poate caza aici în noaptea de 30 martie 2022. Este vorba despre o cameră de două persoane. Oaspeții vor avea acces la primul etaj al vilei și la dotările din exterior. Prețul? 1125 de dolari.

Lady Gaga, apariții fashion de neuitat în preajma lansării filmului House of Gucci