Connect with us

Stiri externe

Cum s-a afișat Camilla la prima vizită de stat de când Charles este rege

Charles, monarh al Marii Britanii, și Camilla, regina consoartă, au bifat recent o vizită oficială la Berlin. Este de altfel prima vizită de stat de când Charles a devenit rege. Iată cum s-a afișat Camilla la banchetul organizat în cinstea lor în Germania.

Publicat

pe

Cum s-a afișat Camilla la prima vizită de stat de când Charles este rege

Regele Charles și Camilla, regina consoartă, au efectuat o vizită oficială în Germania. Prima de când Charles a devenit rege și singura vizită de stat înainte de încoronarea ce va avea loc pe 6 mai la Londra. Scopul acestei vizite este celebrarea relației dintre Regatul Unit și Franța și Germania, precum și istoria, cultura și valorile comune ale acestora.

Charles și Camilla au vizitat însă doar Germania, vizita din Franța anulându-se în ultimul moment în contextul revoltelor de stradă ce au loc în această perioadă.

Într-una din serile trecute, regele și regina consoartă au participat la un banchet dat în cinstea lor la Berlin. La eveniment, Camilla a strălucit la propriu. Soția regelui Charles a purtat parte din bijuteriile cu diamante ce i-au aparținut Reginei Elisabeta, precum și tiara Greville.

Regina Camilla a purtat o rochie neagră, lungă, cu inserții argintii, în vreme ce regele a afișat o ținută white-tie compusă din frac și papion alb.

Advertisement

La eveniment, cuplul regal s-a întâlnit cu Angela Merkel, dar și cu Frank-Walter Steinmeier, Președintele Germaniei, alături de soția sa, Frau Elke Budenbender.

Ce se știe despre încoronarea viitoarei Regine Camilla

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *