Connect with us

Style Judgement

Cum s-a afișat nepoata Prințesei Diana la un eveniment în Anglia

Nepoata Prințesei Diana, Lady Eliza Spencer (30 de ani), a participat în primăvară la evenimentul Chelsea Flower Show, desfășurat în Anglia. Cu această ocazie, tânăra a ales să poarte aceeași rochie pe care și Kate Middleton a afișat-o într-una dintre ieșirile sale publice.

Publicat

pe

Cum s-a afișat nepoata Prințesei Diana la un eveniment în Anglia

Frumusețea și rafinamentul sunt moșteniri de familie, fără doar și poate. O demonstrează din plin Lady Eliza Spencer, una dintre nepoatele regretatei Prințesa Diana.

Tânăra are 30 de ani și reușește să atragă toate privirile la fiecare eveniment la care își face apariția. S-a întâmplat și în primăvară, când Eliza a participat la Chelsea Flower Show.

Nu a participat atunci singură la acest eveniment, ci a fost însoțită de sora ei geamănă, Lady Amelia Spencer. Ambele fete sunt extrem de frumoase, dar un anumit detaliu a atras mai mult atenția asupra Elizei.

Nepoata Prințesei Diana a purtat o rochie pe care și Kate Middleton a afișat-o la una dintre ieșirile sale publice. Este vorba despre o rochie elegantă cu buline, creație a designerului Alessandra Rich.

Dacă Lady Eliza Spencer a ales varianta pe roz, Prințesa de Wales a optat pentru varianta pe alb a rochiei. Aceasta din urmă a purtat piesa vestimentară la ceremonia organizată cu prilejul Zilei Ordinului Jartierei.