Connect with us

Style Judgement

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis in Israel si Turcia

Carmen Iohannis l-a insotit pe presedintele Romaniei in cadrul vizitelor efectuate recent in Israel si Turcia. Ca de fiecare data, vestimentatiile Primei Doamne au atras atentia presei. Iata cum s-a imbracat Carmen Iohannis in timpul deplasarilor oficiale.

Publicat

pe

Carmen Iohannis a participat, alaturi de sotul ei, presedintele Romaniei, Kaus Iohannis, la intalnirile cu oficialii din Israel si Turcia.

Dincolo de discutiile si actiunile la nivel inalt, atentia presei s-a indreptat si asupra vestimentatiilor pe care Prima Doamna a ales sa le poarte in timpul deplasarilor de peste hotare.

In Israel, in vizita la Mormantul Sfant din Ierusalim, Carmen Iohannis a purtat o fusta neagra scurta, pana deasupra genunchilor si o bluza cu maneci lungi.

carmen-iohannis-israel

Apoi, la intalnirea cu comunitatea israeliana de origine romana, Prima Doamna a purtat o rochie alba, eleganta.

carmen-iohannis-rochie-alba-israel

La vizita de la Memorialul Holocaustului, a ales o tinuta sobra, purtand o rochie neagra, pana la nivelul genunchilor.

Advertisement

carmen-iohannis-memorialul-holocaustului

In Turcia, la Palatul Prezidential din Ankara, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie din matase, de culoare albastru-pruna, pe care a accesorizat-o cu pantofi stiletto si plic roz.

carmen-iohannis-rochie-turcia

Tot in Turcia, in timpul unei alte actiuni, Prima Doamna a ales o rochie roz peste care a asezat un sacou cambrat, in aceeasi nuanta. Accesorizarea s-a facut, de aceasta data, cu pantofi stiletto si geanta plic in nuanta neagra.

carmen-iohannis-roz-turcia