Connect with us

Style Judgement

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în vizita din Portugalia

Săptămâna aceasta, Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au efectuat o vizită oficială în Portugalia. Iată cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a României cu această ocazie.

Publicat

pe

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în vizita din Portugalia

Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au vizitat săptămâna aceasta Portugalia. Președintele și Prima Doamnă au efectuat această vizită oficială la invitația lui Marcelo Rebelo de Sousa, omologul portughez al lui Klaus Iohannis.

Vizita de stat a durat patru zile și a inclus mai multe evenimente la care cuplul prezidențial român a fost invitat de onoare.

Vizita oficială a început vineri prin participarea la reuniunea Grupului Arraiolos. Evenimentul s-a desfășurat la Palacio da Bolsa din Porto.

Conform okmagazine.ro, Carmen Iohannis a purtat un costum deux-pieces din brocart, creație Andreea Tincu. Prima Doamnă și-a completat ținuta cu un clutch și pantofi albi, fără toc.

Sâmbătă seară a fost organizat un dineu oficial, iar de această dată Prima Doamnă a purtat o creație Eli Lăslean. Este vorba despre o rochie lila din mătase, accesorizată de această dată cu o geantă și pantofi negri.

În ultima zi a vizitei de stat, soția președintelui a vizitat Fatima, un loc celebru de pelerinaj religios. Cu această ocazie, a purtat o rochie albă semnată Eli Lăslean.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *